Nieuws

Bengtsson sluit transfer naar Malmö FF niet uit

Bengtsson sluit transfer naar Malmö FF niet uit

Rasmus Bengtsson mag vertrekken bij FC Twente. Volgens Zweedse media zou hij hoog op het lijstje van zijn oude club Malmö FF staan.

Nu de verdediger weet dat FC Twente niet met hem verder wil, is het niet zo dat hij per se deze winter wil vertrekken. "Ik voel geen druk om de club direct te verlaten, als het deze winter niet wat wordt, dan vertrek ik gewoon na het seizoen. Ik hoop wel dat er snel duidelijkheid komt", zegt Bengtsson in gesprek met Fotbolldirekt. [google]

Hoog salaris

De reden dat de verdediger geen contractverlenging krijgt bij FC Twente, is zijn hoge salaris. Toch is het geld niet het belangrijkste bij een transfer voor Bengtsson. "Ik denk niet dat ik in Zweden hetzelfde kan verdienen als hier, maar er zijn meerdere dingen waar ik naar kijk als ik een club uitkies. Ik wil alle opties openhouden."

Er is nog geen contact geweest tussen Bengtsson en Malmö FF. Bij de Zweedse club doorliep de 28-jarige verdediger de jeugdopleiding. Hij wist nooit door te breken in het eerste elftal. Toch is hij de club blijven volgen. "Het is mooi om te zien dat Markus Rosenberg nog steeds zo hongerig is. Ik heb de Europese wedstrijden van de club gezien en zag dat ze het goed deden."
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties