Nieuws

'Bengtsson wil niet naar Denemarken'

'Bengtsson wil niet naar Denemarken'

Door Voetbal International werd gisteren gemeld dat er belangstelling vanuit Denemarken is voor Rasmus Bengtsson. De verdediger zelf ziet een vertrek naar Denemarken echter niet zitten.

FC Twente wil graag van Rasmus Bengtsson af. De verdediger heeft in Enschede nog een contract voor de duur van één seizoen, maar de club ziet hem deze zomer graag vertrekken zodat er nog wat aan hem te verdienen valt. Daarnaast drukt het salaris van de speler zwaar op de begroting. [google]

De verdediger wordt nu tijdelijk buiten de selectie gelaten bij oefenduels, omdat hij zich niet meer volledig op FC Twente zou concentreren. Ook werd hij vroegtijdig naar de kleedkamer gestuurd tijdens een training na een akkefietje met trainer Alfred Schreuder.

"Nu niet, misschien in de toekomst wel"

"Het klopt dat er al een lange tijd Deense interesse is voor Bengtsson, maar hij heeft een contract bij FC Twente en we zullen zien wat er nog gaat gebeuren. Hij gaat nu niet naar Denemarken, misschien in de toekomst wel," zo zegt zijn zaakwaarnemer Hasan Cetinkaya in gesprek met Bold.dk.
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties