Nieuws

"Bij die club is het sportief, financieel en organisatorisch een wanorde."

"Bij die club is het sportief, financieel en organisatorisch een wanorde."

FC Twente heeft nog altijd geen nieuwe trainer weten aan te stellen, en René Hake zal volgens vele bronnen ook volgend seizoen aan het roer blijven staan bij de Tukkers. Fred Rutten en Gertjan Verbeek zijn nog wel altijd de twee meest bejubelde namen binnen de supporterskringen van FC Twente, toch lijkt geen van beiden ondanks het aanblijven van René Hake naar Enschede te komen. SC Heerenveen is immers ook op zoek naar een nieuwe trainer.

Deze week stapte Dwight Lodeweges op als trainer van SC Heerenveen. Al meteen werd de link gelegd met Gertjan Verbeek, al staat de in Enschede bejubelde trainer niet te springen om een transfer. "Dit seizoen word ik zeker geen trainer bij Heerenveen" vertelt hij tegenover Fox Sports. Gertjan Verbeek is momenteel trainer bij VFL Bochum, en dat gaat hem zeer goed af.

[google] Ook zou het totaal onlogisch zijn wanneer de oefenmeester juist nu bij de Duitse club zijn biezen pakt. "Ik heb daar nog een contract en ga niet tussentijds weg. Het klopt wel dat mijn overeenkomst na dit seizoen afloopt, maar ook daarna zie ik mezelf niet bij Heerenveen aan de slag gaan. Bij die club is het sportief, financieel en organisatorisch een wanorde." vervolgt hij.

Kort samengevat vindt Gertjan Verbeek het allemaal veel te rommelig in Heerenveen. En wanorde is iets wat totaal niet bij deze trainer past. "Ik houd van korte lijnen, zoals toen ik onder Riemer van der Velde bij Heerenveen trainer was. Maar in de huidige organisatie ga ik daar niet werken. Het bestuur gaat rollebollend over straat." besluit hij.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties