Bjelland speelt ternauwernood gelijk tegen Albanië

Denemarken heeft gisteravond met Andreas Bjelland in de basis op de valreep een gelijkspel uit het vuur gesleept in en tegen Albanië. De Denen kwamen in de eerste helft op achterstand door een doelpunt van Lenjani. Vibe zorgde vlak voor tijd voor de gelijkmaker.

Denemarken en Albanië gaan samen aan de leiding in Groep I in de kwalificatie voor het EK in 2016. Komende dinsdag speelt Denemarken thuis tegen Portugal, dat nog wat heeft goed te maken na de 0-1 nederlaag tegen datzelfde Albanië.

[google]Oud-speler van FC Twente Dusan Tadic speelde negentig minuten voor zijn land Servië, dat uit speelde tegen Armenië. Ook de Serviërs ontsnapten aan een nederlaag. Een kwartier voor tijd kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Enkele minuten later konden de Armeniërs de voorsprong verder uitbouwen, maar de strafschop van Pizzelli werd gestopt. In de laatste minuut van de officiële speeltijd scoorde Tosic, op aangeven van Tadic, alsnog de gelijkmaker. Voor Servië was het de eerste wedstrijd in de EK-kwalificatie. Dinsdag speelt het thuis tegen Albanië.