Nieuws

Bod van 10 miljoen op Ziyech afgewezen

Bod van 10 miljoen op Ziyech afgewezen

Afgelopen vrijdag werd bekend dat het Italiaanse Sampdoria een bod uitgebracht heeft op FC Twente middenvelder Hakim Ziyech. De laagvlieger van de Serie A ziet in Hakim Ziyech de opvolger van Roberto Soriano die de club hoogstwaarschijnlijk gaat verlaten. De club uit Genua wil diep in de buidel tasten voor Ziyech. [google]

Ondanks dat Sampdoria een bod uit heeft gebracht van tien miljoen euro heeft FC Twente deze van tafel geveegd. De Italianen willen 8 miljoen euro betalen plus een bonusconstructie voor de overige twee miljoen. FC Twente wenst een vast bedrag van tien miljoen euro.

Het is ook nog maar zeer de vraag of Ziyech oren heeft naar Sampdoria. De club zit in zwaar weer en staat na afgelopen weekend op een 17e plek van de in totaal twintig. Naast Sampdoria lijkt ook Fernerbahce concreet te gaan worden. De trainer heeft het bestuur kenbaar gemaakt Ziyech graag aan zijn selectie toe te willen voegen.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties