Nieuws

"Borussia Mönchengladbach is een mooie test voor ons"

"Borussia Mönchengladbach is een mooie test voor ons"

FC Twente sluit morgenavond de voorbereiding op het nieuwe seizoen af met een oefenwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. Trainer Alfred Schreuder is tevreden met de ontwikkeling van zijn ploegen kijkt uit naar de seizoensstart.

"We hebben goed kunnen trainen en ons in rust kunnen voorbereiden", zegt Schreuder op de clubsite. "Op zich zijn we tevreden over ons vertoonde spel en de resultaten. Met de blessure van Felipe Gutiérrez hebben we natuurlijk een domper gekend. We zijn nu volop aan het kijken hoe we die positie in gaan vullen."

Op dit moment geldt Robbert Schilder als belangrijkste kandidaat voor de invulling van de positie van Gutiérrez. "Robbert Schilder heeft daar tegen Konyaspor gespeeld. Dat was voor hem eerst even wennen, maar tegen Sporting Lissabon heeft Robbert het prima ingevuld. We gaan kijken hoe hij dat zaterdag tegen Borussia Mönchengladbach gaat doen."

[google]De Duitse club is naar verwachting de zwaarste tegenstander in de voorbereiding, beseft ook Schreuder zich. "Borussia Mönchengladbach speelt in de top van de Bundesliga en komt net als wij komend seizoen uit in Europa. Afgelopen week heeft Borussia met 2-2 gelijkgespeeld tegen Bayern München. Dat zegt genoeg over het hoge niveau van de ploeg. Ik hoop dat er zaterdag veel supporters zijn, ondanks de restrictie die er is om een kaart te kopen. Het is absoluut een mooie test voor ons, zowel fysiek als voetballend. Volgende week begint de competitie, daar moeten we klaar voor zijn."

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties