Nieuws

"Hij komt nog wel eens gemakzuchtig over"

"Hij komt nog wel eens gemakzuchtig over"

Vorig seizoen werd doelman Sonny Stevens met hoge verwachtingen van Volendam naar Twente gehaald. Het was de bedoeling om eerste doelman te worden, maar door een schouderblessure viel zijn eerste seizoen bij de Tukkers compleet in het water. In de voorbereidingen op het huidige seizoen mocht hij zich opnieuw bewijzen, maar moest wederom genoegen nemen met een plek op de bank.

Clubicoon Sander Boschker, met 696 wedstrijden voor Twente op zijn naam en een standbeeld bij De Grolsch Veste, begrijpt de keuze van trainer Alfred Schreuder. "Ik heb de voorbereiding op het seizoen niet meegemaakt, maar het lijkt logisch dat Schreuder weer voor Marsman heeft gekozen", vertelt hij in gesprek met Voetbal International.

[google] Keeper Nick Marsman debuteerde in 2011 bij FC Twente. Het seizoen erop vertrok Marsman op huurbasis naar Go Ahead Eagles, waarna hij een jaar later weer terug naar Enschede kwam. In totaal speelde de 24-jarige keeper 46 officiële wedstrijden voor FC Twente.

Boschker is wel onder de indruk van de lange Sonny Stevens. "Sonny is groot, sterk en atletisch. Ik vind hem een goede keeper" aldus Sander Boschker. Wel weet de doelman ook een kritisch punt aan te snijden. "Hij komt nog wel eens gemakzuchtig over, vind ik. Alsof het hem allemaal niet zo interesseert. Aan die houding mag hij wel werken." besluit hij.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties