Nieuws

Braafheid moet trainen terwijl teamfoto wordt geschoten

Braafheid moet trainen terwijl teamfoto wordt geschoten

Het avontuur van Edson Braafheid bij Hoffenheim lijkt ten einde te zijn gekomen. Dit werd gisteren duidelijk tijdens het maken van de teamfoto voor het seizoen 2013-2014. Op het moment dat de selectie in out-fit klaar stond om op de foto te gaan werden Braafheid en enkele teamgenoten verzocht te gaan trainen. Een duidelijk hint naar de spelers in kwestie. Braafheid zelf was niet bereid tot enig commentaar zegt Bild op haar website.

Naast Braafheid waren ook Tim Wiese, Eren Derdiyok, Matthieu Delpierre, Tobias Weis, Matthias Jaissle en Afriye Acquah niet welkom op de teamfoto. De verwachting is dan ook dat Braafheid snel zal vertrekken bij Hoffenheim.


Een tweede domper voor Braafheid die zijn terugkeer naar Hoffenheim met vertrouwen tegemoet ging. Hij gaf bij vertrek uit Enschede aan zin te hebben in een seizoen Bundesliga. Al voor het eerste trainingskamp werd duidelijk dat dit gevoel niet wederzijds was. Zijn trainer Markus Gisdol nam destijds 20 spelers mee, Braafheid zat hier niet bij. Na het teamfoto incident van gisteren lijkt zijn rol bij Hoffenheim definitief uitgespeeld.

Win 2 wedstrijdkaartjes of het shirt van FC Twente!

Doe jij al mee in de verloting van 2 wedstrijdkaarten van FC Twente tegen Ajax, PSV of Feyenoord en een shirt van FC Twente? Deelnemen is heel erg eenvoudig. Like ons op onze Facebookpagina. Volg je ons al? Deel & Like dan DIT bericht op onze Facebookpagina en ook jij doet mee in de verloting. De actie loopt tot maandag 22 juli.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties