Nieuws

Braafheid vindt in Lazio nieuwe club

Braafheid vindt in Lazio nieuwe club

Edson Braafheid heeft een nieuwe club gevonden. De verdediger heeft een éénjarig contract getekend bij het Italiaanse Lazio Roma, meldt de NOS.

Braafheid was de afgelopen week op proef bij de Romeinse club en heeft daar een positieve indruk achtergelaten. De linksback zat zonder club, nadat zijn contract bij Hoffenheim niet verlengd werd. Het afgelopen seizoen heeft Braafheid geen enkele officiële wedstrijd gespeeld.

[google]Bij Lazio komt Braafheid landgenoot Stefan de Vrij tegen. De oud-Feyenoorder kon na een succesvol WK de transfer maken naar de Italiaanse hoofdstad.

Braafheid speelde van 2007-2009 voor FC Twente. Daarna maakte hij de overstap naar Bayern München. Vervolgens werd de speler voor een half seizoen verhuurd aan Celtic. In 2011 werd Braafheid getransfereerd naar Hoffenheim. Ook bij die club boekte hij geen succes. In het seizoen 2012-2013 kwam de verdediger opnieuw uit voor FC Twente, ditmaal op huurbasis.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties