Nieuws

Braafheid wederom op zijspoor

Braafheid wederom op zijspoor

Voormalig FC Twente verdediger is bij zijn huidige club 1899 Hoffenheim op een zijspoor beland. Hij mag vanaf vandaag alleen nog meetrainen bij de amateurtak van de club. 2 seizoenen gelden gebeurde hem hetzelfde bij Bayern München dat Braafheid in 2009 overnamen van FC Twente.

Trainer Markus Babbel nam geen blad voor de mond en gaf aan het liefst afscheid te nemen van Braafheid evenals zijn landgenoot Ryan Babel die ook naar de amateurs is verbannen. "Ze hebben het op sportief gebied zwaar", gaf Babbel uitleg over de verbanning van de twee Nederlanders.


"Dat heb ik ze maanden geleden al medegedeeld, in de voorbereiding en nu nog een keer. Ze trainen tot het sluiten van de transfermarkt bij de amateurs', aldus Babbel. 'Als er geen club voor hen komt, dan kunnen ze daarna weer aansluiten bij de profs."

Enkele maanden gelden gonsde het gerucht dat FC Twente gesproken had met Braafheid over een terugkeer naar Enschede. Of de interesse van FC Twente zijde nog steeds geldt is onbekend. Wel maakte McClaren de afgelopen weken duidelijk dat hij er graag een linksback bij zou willen. Munsterman reageerde door te zeggen dat het geld op is en McClaren geen aankopen meer hoeft te verwachten. Desondanks kwam vanmorgen naar buiten dat Twente heeft gesproken met de Belgische verdediger Boyata.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties