Nieuws

Brama kent geen genade: "Niet juichen is hypocriet"

Brama kent geen genade: "Niet juichen is hypocriet"

FC Twente wist de wedstrijd van het jaar niet winnend af te sluiten. In eigen huis verloren de manschappen van Alfred Schreuder na strafschoppen van de ploeg van voormalig aanvoerder Wout Brama. Opvallen was dat Brama de openingstreffer scoorde, maar in tegenstelling tot de feiten uit de geschiedenis verloren de Tukkers.

"Dit was het plan vooraf, het doel. Daar hebben we het voor gedaan. We hebben een mooi strijdplan bedacht en ik denk dat het gewerkt heeft, met name de eerste helft. We kregen de beste kansen en de tweede helft ging het op en neer waar beiden niet teveel kansen kregen, maar uiteindelijk trekken wij aan het beste eind met de penalty's. Das een gelukje misschien."

[google]"Ik scoor niet zo vaak en dat heb je wel gezien in m'n juichen. Er kwam heel veel emotie los en ik weet niet eens wat ik precies deed, maar ik heb bijna de marathon gelopen tijdens het juichen. En op een gegeven moment was ik zo moe dat ik maar ben gaan liggen. Dat was het een beetje."

"Natuurlijk heb ik veel liefde voor FC Twente, alleen nu speel ik voor Zwolle en als ik scoor dan moet je ook juichen anders vind ik dat je hypocriet bent. En dan komen de penalty's en dan zeg ik 'haal mijner maar af'."

En wat dacht je toen de stafschoppenserie werd behaald? "Yes het is gelukt! Ik was tijdens de goal mijn emoties even kwijt, maar om dan nog eens het hele veld over te lopen en te juichen dat was misschien teveel van het goede", besluit de oud aanvoerder van de tukkers."
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties