Nieuws

Buysse krijgt eindelijk zijn eerste speelminuten

Buysse krijgt eindelijk zijn eerste speelminuten

Iets later dan verwacht mocht Bart Buysse uiteindelijk toch debuteren in de blauw-zwarte hoofdmacht. De linksachter greep de kans met beide handen en genoot na afloop met volle teugen.
Bart Buysse maakte voor het eerst dit seizoen deel uit van de blauw-zwarte basiself. Zaterdag kreeg de Beernemnaar te horen dat hij voor het eerst mocht opdraven bij de club waar het voor hem allemaal begon.

"Als jongen van de streek is het fantastisch om te debuteren in de derby", glunderde Buysse na afloop in de mixed zone. "Ik wist zaterdag al dat ik zou spelen, zo kon ik mij optimaal voorbereiden".

Buysse speelde in de voorbereiding quasi alles maar werd door de komst van Larsen en het naar links uitwijken van Figueras naar de bank verwezen. Tegen Cercle maakte hij eindelijk na uren bankzitten zijn debuut in een officiële partij.


"Ik heb er lang op moeten wachten, maar mocht vandaag eindelijk het veld in rennen. Ik heb er veel voor moeten werken en ben er uiteindelijk beloond voor geweest. De voorbije periode was zeker niet gemakkelijk voor mij, maar gelukkig heb ik een goeie entourage rondom mij waaraan ik me dagelijks kon optrekken".

"Vandaag hebben we gedaan wat we moesten doen. Club Brugge moet de derby altijd winnen en dat hebben we vandaag ook gedaan. Ik ben tevreden over mijn wedstrijd. Na enkele minuten kreeg ik wel al een gele kaart, wat nooit leuk is als verdediger".

"Nu mag ik zeker niet denken dat ik er ben en dat het werk af is. Ik zal blijven hard werken in de hoop dat ik veel meer aan spelen toekom", aldus Bart Buysse.

BelgiumSoccer

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties