Nieuws

Cabral: "Moet sterker en fysiek weerbaarder worden"

Cabral: "Moet sterker en fysiek weerbaarder worden"

Door de blessure van Nacer Chadli kreeg Jason Cabral kans op speeltijd, maar onder meer tegen Vitesse wist hij zich niet te bewijzen. Trainer Steve McClaren lijkt hem dan ook aankomende zondag tegen FC Utrecht weer 'gewoon' op de bank te plaatsen.


"Ik lieg als ik zeg dat het me niet deed dat ik de afgelopen weken niet zo veel speelde. Ik kan als linker- en als rechterspits spelen en op die posities moet ik concurreren met Nacer Chadli en Dusan Tadic", laat Cabral, die overkwam van Feyenoord, weten in Voetbal International.

"Iedere keer als ik zag dat ik naast de ploeg stond, knaagde dat. Ik zie dat als een positieve drive. Ik wil laten zien dat ik er óók ben. Ik ben naar FC Twente gekomen om een betere voetballer te worden en dat kan alleen als ik veel wedstrijden speel."

"Ik moet sterker en fysiek weerbaarder worden. Intussen moet ik elke training en elke wedstrijd dat ik een kans krijg, op de deur van de trainer kloppen. En hard ook", aldus de rappe buitenspeler.

VI

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties