Nieuws

"Castaignos gaat komende zaterdag niet scoren"

"Castaignos gaat komende zaterdag niet scoren"

Althans als het aan Stefano Denswil ligt. De jonge verdediger van Ajax kent Castaignos al een lange tijd en gaat er alles aan doen om de spits van het scoren af te houden. "Luc gaat niet scoren", belooft Denswil tegeover de Sp!ts voorafgaand aan de kraker FC Twente - Ajax.

[google]"Ik ken Luc (Castaignos red.) al lang en het wordt zaterdag weer mooi om tegen hem te spelen", aldus Denswil, die de spits waarschijnlijk vaak tegen zal komen in het veld. "Hij is vooral erg sterk en snel. Het is gewoon een goede spits."

Castaignos verkeer momenteel in grote vorm. Hij scoorde de winnende in de laatste Eredivisiewedstrijd uit bij Cambuur, en wist vorige week uit bij Jong Georgië maar liefst drie keer te scoren en twee assists af te leveren.

Ook de andere twee aanvallers waren afgelopen week succesvol. In dezelfde wedstrijd uit bij Jong Georgië scoorde FC Twente rechtsbuiten Promes twee keer. Linksbuiten Dusan tadic scoorde zowel tijdens de oefeninterland tegen Japan als in de laatste WK kwalificatiewedstrijd tegen Macedonië.
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties