Nieuws

'Chadli als zoethouder naar Aston Villa'

'Chadli als zoethouder naar Aston Villa'

Nacer Chadli zou zijn carrière kunnen vervolgen bij het Engelse Aston Villa, dat zich momenteel stevig roert op de transfermarkt. De club wil Chadli inzetten om huidige spits en landgenoot Benteke voor de club te behouden. Dit meldt Mirror Football. Benteke is de huidige topscorer van Aston Villa en staat in de nadrukkelijke belangstelling clubs als Chelsea, Liverpool, Tottenham en Arsenal.

Coach van Aston Villa Paul Lambert ziet zijn spits Benteke graag nog minimaal een jaar blijven. De spits die afgelopen zomer overkwam van het Belgische RC Genk is een goudmijn gebleken. Toch wil de club hem pas verkopen na het komende seizoen.


Dit in verband met het WK in 2014 wat de prijs van Benteke stevig kan opkrikken bij goed presteren van de spits. Om de geïnteresseerde clubs af te schrikken heeft de club een prijskaartje van 25 miljoen Pond (29,2 miljoen Euro) om de nek van de speler gehangen.

Om Benteke te overtuigen bij Villa te blijven wil de club nu een poging doen om landgenoot Nacer Chadli naar de club te halen. Alvorens de club een interessant voorstel op tafel kan leggen moet het wel eerst een aantal grootverdieners verkopen waaronder Bent.

Eerder deze maand trok Aston Villa onder andere twee spelers aan die ook werden begeerd door FC Twente. De club uit Birmingham nam verdediger Okore over van FC Nordsjaelland en spits Helenius van Aalborg BK.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties