Nieuws

Chadli krijgt individueel programma van bondscoach Wilmots

Chadli krijgt individueel programma van bondscoach Wilmots

"Belachelijk". Dat was de reactie van vele FC Twente supporters nadat de bondscoach van België Nacer Chadli toevoegde aan zijn selectie voor de twee WK kwalificatiewedstrijden tegen Macedonië. Chadli trainde afgelopen week voor de eerste keer weer mee met de selectie van FC Twente na zijn spierscheuring. Enkele dagen later ontving hij gelijk al een uitnodiging van Marc Wilmots die Chadli beschouwt als een zeer belangrijke speler voor het Belgisch elftal.

Met slechts 19 speelminuten in het jaar 2013 heeft Chadli zich ondertussen bij de selectie van België gevoegd. Wilmots acht de Marokkaanse Belg fit genoeg om deel uit te maken van de selectie. "Als Chadli niet fit was geraakt, dan had Thomas Buffel in de selectie gezeten" aldus de Belgische bondscoach die van de kritiek niets wil weten.

Omdat Chadli het afgelopen weekend slechts enkele minuten heeft gespeeld is hem een individueel trainingsprogramma toegewezen. Gisteren bleef deze beperkt tot een looptraining.

Aanstaande vrijdag neemt België het uit op tegen Macedonië. De wedstrijd zal aanvangen om 20:45 uur. De return in België wordt aanstaande dinsdag gespeeld en start eveneens om 20:45 uur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties