Nieuws

Conflict tussen FC Twente en Tubantia opgelost

Conflict tussen FC Twente en Tubantia opgelost

Het conflict tussen FC Twente en een deel van de sportredactie van de Tubantia is uit de lucht. Gisteren gingen beide partijen met elkaar om de tafel en heeft er volgens de club een constructief gesprek plaatsgevonden over de onderlinge verstandhouding.

[google]"In de ontmoeting is de relatie van beide kanten tegen het licht gehouden. Dat is voor alle betrokkenen gebeurd in goede harmonie, in alle openheid en met begrip voor elkaars standpunten. Er is afgesproken met de krant dat er in de toekomst, met respect voor ieders positie en taken in de Twentse samenleving, er alles aan gedaan wordt om een gezonde werkrelatie in stand te houden. Tijdens het gesprek is er ook een oplossing gevonden voor het conflict tussen spelers en sportredactie", aldus FC Twente op de clubwebsite.

Bjelland zou afgelopen zomer intern kenbaar hebben gemaakt dat een groot deel van de selectie problemen heeft in de werkrelatie met journaliste Fardau Wagenaar. Daarom wilden ze haar niet meer te woord staan.

Foto: Quick '20
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties