Nieuws

Contracten transfer Jesus Corona gelekt door Footballleaks

Contracten transfer Jesus Corona gelekt door Footballleaks

Footballeaks heeft weer een contract van een voormalig FC Twente speler online gegooid. Ditmaal betreft het de overeenkomst die Jesus Corona sloot met zijn huidige club FC Porto. Ook in deze contracten staan weer dubieuze afspraken en betalingen.

[google]FC Twente verkocht Jesus Corona voor 10,5 miljoen euro waarbij FC Twente een doorverkooppercentage heeft bedongen van 30%. Daarnaast betaalde FC Porto 1.250.000 euro aan twee makelaars. 750.000 ging naar de Mexicaans spelersagentschap Cantera Latina en 500.000 ging naar het in Volendam gevestigde bureau Northfield Sports. Het opmerkelijke hiervan is dat dit bedrag een vergoeding was voor het overtuigen van FC Twente om Jesus Corona aan FC Porto te verkopen.

Verder is af te lezen welke termijnen FC Porto heeft om FC Twente te betalen voor Jesus Corona. Afgelopen maandag zou de tweede termijn van één miljoen moeten zijn voldaan. De nog resterende 6,5 miljoen moet uiterlijk 31 juli worden overgemaakt.

Bekijk hier de contracten.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties