Nieuws

Cornelisse wil de 3 punten

Cornelisse wil de 3 punten

Vanavond neemt FC Twente het in de eigen Grolsch Veste op tegen Willem II. Bij de tegenstanders zal FC Twente huurling Tim Cornelisse aan de aftrap verschijnen. Echter hoeft Twente niet te rekenen op cadeautjes. "Ik ben er voor één doel en dat is de punten", aldus de tot op het bot gemotiveerde back.

Willem II doet het net een stapje slechter dan FC Twente. De Tilburgers wisten na de winterstop slechts één keer gelijk te spelen en de rest van de duels gingen verloren. FC Twente wist ook nog niet te winnen in 2013 maar wist twee punten meer te vergaren. Voor beide ploegen dus een belangrijk duel.

Cornelisse; "We moeten een heel goede dag hebben en Twente moet een slechte dag hebben, dan hebben we kans op een overwinning. Zolang wij de nul kunnen houden, dan komen er misschien ruimte en liggen er kansen voor ons."

Het duel met FC Twente betekent een weerzien met zijn oud-ploeggenoten. "Ik vind het wel leuk om al die jongens weer te zien, het is alweer eventjes geleden. Maar ik ben er voor één doel en dat is de punten mee naar Tilburg nemen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties