Nieuws

Corona en FC Twente persoonlijk rond, afronding vergt nog enkele dagen

Corona en FC Twente persoonlijk rond, afronding vergt nog enkele dagen

FC Twente is weer een stap dichterbij om Jesús Manuel Corona in Enschede te kunnen presenteren. De Mexicaanse aanvaller, die in Enschede de opvolger moet gaan worden van Nacer Chadli, is persoonlijk reeds rond met FC Twente. Er is een principe akkoord. In gesprek met de Telegraaf geeft Munsterman aan dat de transfer nog niet beklonken is en dat er nog een paar dagen nodig zijn om deze af te ronden.


"Het is een gecompliceerde transfer, maar we hebben goede hoop binnen twee, drie dagen de zaak rond te krijgen", aldus Munsterman tegenover het ochtendblad. Corona moet vijf miljoen Euro kosten, een bedrag dat FC Twente zelf niet op kan hoesten. Hiervoor klopt de club aan bij externe financiers, hetgeen de club ook al deed bij het aantrekken van Gutierrez.

De overstap van C.F. Monterrey naar FC Twente is een bewuste. Tecatito, zoals zijn bijnaam luidt, is in beeld bij topclubs Barcelona en Dortmund maar wil niets overhaasten. Zaakwaarnemr Bunge en Corona zelf zien de Nederlandse Eredivisie als ideale tussenstap op weg naar de top van Europa.

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.

Nederbet

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties