Nieuws

Corona terug in Nederland: "2 tot 3 keer harder werken"

Corona terug in Nederland: "2 tot 3 keer harder werken"

Jesus Corona is na zijn vakantie weer aangekomen in Nederland waar morgen de voorbereiding op het seizoen 2014-2015 van start zal gaan. Na een stroef eerste seizoen hoopt Jesus Corona dit seizoen op meer speelminuten. Hij is er naar eigen zeggen helemaal klaar voor, zo zegt hij in gesprek met MedioTiempo.

[google]"Tijdens de vakantie heb ik mijn batterijen op kunnen laden. Het doel is nu meer minuten maken en twee tot drie keer harder te werken. Het eerste jaar bij FC Twente was lastig, maar hiervoor zijn geen excuses. Ik moet simpelweg harder werken en meer constant worden.

Een tweede doel van Corona is het zich in de kijker spelen bij Jong Mexico dat zich gaat proberen te kwalificeren voor de Olympische spelen 2016 in Brazilië. "Met eerste uitdaging is om in beeld te blijven bij de coach. Daarnaast hoop ik op een oproep van Jong Mexico in aanloop naar de Olympische spelen", besluit 'Tecatito'.
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties