Nieuws

De Jong: "Benfica zou een goede stap in mijn carrière kunnen zijn"

De Jong: "Benfica zou een goede stap in mijn carrière kunnen zijn"

Luuk de Jong staat niet onwelwillend tegenover een transfer naar Benfica. De aanvaller van FC Twente, afgelopen seizoen goed voor 25 doelpunten in de Eredivisie, wordt sinds enige tijd gelinkt aan de Portugese topclub. Die nam Ola John al over van FC Twente en zou het nu ook hebben voorzien op De Jong. "We zien wel of het er van komt", zegt de spits.

De Jong was de afgelopen weken op pad met het Nederlands elftal. De zevenvoudig international kreeg geen speeltijd op het EK en kon zich dus niet verder profileren, maar zijn sterke seizoen in de Eredivisie pleit al voldoende voor hem. In de Portugese media stelt De Jong dat Benfica hem een interessante optie lijkt, mocht die club zich in juli of augustus voor hem melden.

"Benfica is een goede club, met goede spelers. Ze spelen goed voetbal, het zou een goede stap in mijn carrière kunnen zijn", somt De Jong op in gesprek met Rádio Renascença. "Ik zou daar veel kunnen leren, maar we zien wel of het er ook van komt. Van mijn zaakwaarnemer en club heb ik nog niets gehoord. Ik heb het naar mijn zin bij FC Twente, maar als er een grote club langskomt...", aldus De Jong, die openstaat voor het avontuur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties