Nieuws

'De Jong topprioriteit voor Newcastle United'

'De Jong topprioriteit voor Newcastle United'

Newcastle United is bereid om Luuk de Jong uit zijn lijden te verlossen bij Borussia Mönchengladbach. De Noord-Engelse club zal volgens SkySports alles op alles zetten om De Jong deze maand op huurbasis over te nemen.

[google]The Magpies zouden er zelf al vanuit gaan dat de deal wel rondkomt, ondanks dat Gladbach de spits niet zomaar wil laten gaan. De Jong kwam in 2012 voor een recordbedrag van ruim twaalf miljoen euro over van FC Twente. Na een redelijk begin bij de Duitse club, verloor de aanvaller gaandeweg zijn basisplaats. De laatste maanden moet hij het zelfs stellen met invalbeurten van slechts een paar minuten.

Waar enkele Engelse media gisteren nog berichtten dat De Jong de vervanger zou moeten worden van Papiss Cissé, wil Newcastle United op haar beurt de Senegalese spits niet laten gaan. Na een flitsend begin in 2012 bij Newcastle, komt Cissé tegenwoordig nog maar moeilijk tot scoren. Er zou belangstelling voor hem zijn van verschillende clubs uit het Midden-Oosten.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties