Nieuws

De Zeeuw: "Hij is net Hitler"

De Zeeuw: "Hij is net Hitler"

De dag voor de topper FC Twente Ajax krijgt de oefenmeester van de Amsterdammers een akelige vergelijking om zijn hoofd geslingerd. Jan de Zeeuw, voormalig teammanager van Polen, vergelijkt in gesprek met het Poolse Sport de trainer met Adolf Hitler.

De reden van de uitbarsting is het niet opstellen van de Poolse spits Arek Milik. Frank de Boer geeft Sigthorsson nog altijd de voorkeur in de spits terwijl Milik in de bekerwedstrijd tegen JOS Watergraafsmeer maar liefst zes keer scoorde én een assist leverde.

"Milik werd zeer geprezen na de bekerwedstrijd van Ajax tegen JOS en wat deed De Boer? Hij zei op televisie dat er straftraining volgde en Milik beter moest spelen. Het is net Adolf Hitler!"

[google]In de laatste vier wedstrijden die Milik speelde in de basis wist hij elke keer te scoren. Hij scoorde twee maal in het duel met Heracles, zes keer tegen JOS Watergraafsmeer, één keer met Polen tegen Duitsland en ook tegen Schotland was hij trefzeker.

De vraag is dus wie Frank de Boer in de spits gaat zetten. De in vorm verkerende Milik of houdt hij vast aan Sigthorsson die dit seizoen zes keer in de basis startte, maar enkel tegen NAC het doel wist te vinden. Dit deed hij overigens wel drie keer.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties