Nieuws

Debuut Collins John desastreus

Debuut Collins John desastreus

Afgelopen zaterdag maakte Collins John na vier jaar afwezigheid weer zijn rentree op de Engelse velden. John maakte zijn debuut voor Barnet FC dat momenteel laatste staat in de League Two, het vierde niveau van Engeland. Helaas werd het voor de spits een desastreuze middag.

Nadat zijn avontuur bij Fulham in 2008 roemloos eindigde kwam hij via omzwervingen in België, Amerika, Azerbeidzjaan, Iran en Turkije uiteindelijk weer in Engeland terecht en zint de tweevoudig International op revanche.


Gisteren had het de dag van John moeten worden maar na 15 minuten keken hij en zijn ploeggenoten al tegen een 0-2 achterstand aan en moest Collins John ook nog eens noodgedwongen het veld verlaten wegens een dijbeen blessure. In de minuten die hij speelde maakte hij volgens de officiële website van Barnet FC weinig indruk.

Barnet FC verloor uiteindelijk met maar liefst 1-4 voor eigen publiek van concurrent Plymouth Argyle. De club staat na 12 wedstrijden op een schamele 3 punten met nu al 7 punten achterstand op de plaats 22 dat garantie biedt voor handhaving.

Naast John is ook Edgar Davids actief bij Barnet. Hij is aangesteld als speler/coach. Davids is druk bezig om wedstrijdfit te worden. Hij verwacht zelf nog twee weken nodig te hebben om zijn conditie op peil te krijgen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties