Nieuws

Deelnemers FC Twente tournament bekend

Deelnemers FC Twente tournament bekend

Op vrijdag 17 augustus en zondag 19 augustus wordt in De Grolsch Veste de eerste editie van het FC Twente Tournament gehouden. Een internationaal topvrouwenvoetbal toernooi dat in Europa op dit niveau nog niet eerder heeft plaatsgevonden. Deelnemers aan het toernooi zijn Paris Saint-Germain, VfL Wolfsburg, Ajax en FC Twente.

FC Twente heeft voor deze eerste editie een aansprekend deelnemersveld. Paris Saint-Germain speelt in de Franse top, VfL Wolfsburg werd afgelopen seizoen op de laatste speeldag tweede in de Frauen Bundesliga en Ajax is komend seizoen een van de nieuwkomers in de Eredivisie Vrouwen.

De wedstrijden worden vrijdagavond (17 augustus) en zondagmiddag (19 augustus) in De Grolsch Veste gespeeld.

Hoofd Vrouwenvoetbal FC Twente Mary Kok-Willemsen: “Voor de eerste editie hebben we een zeer aansprekend deelnemersveld. Daar zijn we heel blij mee. Een clubtoernooi in deze vorm, met topteams uit verschillende landen, is nog niet eerder in Europa georganiseerd. Op het FC Twente Tournament in De Grolsch Veste zullen verschillende speelsters in actie komen, die vorig jaar nog schitterden op het WK in Duitsland. Voor voetbalfans uit Nederland, Duitsland en België is dit toernooi een ideale gelegenheid hun helden van tv in het echt te zien spelen.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties