Nieuws

"Deze trainer heeft mij echt veel geleerd."

"Deze trainer heeft mij echt veel geleerd."

De assistkoning van De Eredivisie heeft afgelopen seizoen al prima gepresteerd, voor komend seizoen heeft hij ook heel wat in petto voor FC Twente. De zeer talentvolle middenvelder is vastberaden om komend seizoen de sterren van de hemel te spelen voor de Tukkers. Hij voelt zich geroepen om de club er weer helemaal bovenop te helpen.

[google] "Ik heb veel kritiek gehad op mijn keuze voor FC Twente boven Feyenoord", vertelt Hakim Ziyech tegenover Voetbal International. "Maar ik had mijn woord al gegeven en heb eerlijk gezegd ook geen spijt. Hoe moeilijk het ook was, ik heb veel vooruitgang geboekt" vervolgt de middenvelder, die het afgelopen seizoen goed was voor 17 doelpunten en 17 assists.

Hakim Ziyech is Alfred Schreuder erg dankbaar, en is vastbesloten om het komende seizoen wat terug te doen. "Deze trainer heeft mij echt veel geleerd. Wat dan? Dat ik schijt moet hebben aan alles. Daarom wil ik dit jaar FC Twente bij de hand nemen" besluit hij.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties