Nieuws

"Douglas Nederlander geworden om transfer naar Engeland te maken"

"Douglas Nederlander geworden om transfer naar Engeland te maken"

Pierre van Hooijdonk heeft er moeite mee dat Douglas deel uitmaakt van de selectie van Oranje. De voormalig international vindt dat in Nederland geboren talenten de voorkeur moeten krijgen boven de Braziliaan van FC Twente.

"Er zijn Nederlandse jongens als Jeffrey Bruma en Ryan Donk die zich de komende tijd voldoende kunnen ontwikkelen", aldus Van Hooijdonk in het nieuwe magazine van NUsport.


"Ja, Douglas is nu ook Nederlander, maar ik blijf een naar gevoel houden bij zijn naturalisatie. Ik hoor dat hij het leuk heeft hier en zo en dat hij een Nederlandse vriendin heeft, maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat hij Nederlander is geworden om een transfer naar Engeland te vergemakkelijken."

"Met vaderlandsliefde heeft dat weinig te maken. Als hij voor zo'n transfer de Duitse nationaliteit had moeten aannemen, had hij het ook gedaan, snap je? Van mij hoeft het dus niet."

Bron: NUSport

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties