Nieuws

Dusan Tadic als grote held onthaald in Twente

Dusan Tadic als grote held onthaald in Twente

Dusan Tadic bevond zich gisteren in Oldenzaal. Als een held werd hij onthaald. Hij ging met fans op de foto, deelde handtekeningen uit, daar had hij immers alle tijd voor. Dusan Tadic begon niet in de basis. Toch irriteerde de teammanager van Southampton zich mateloos aan alle gedoe rondom Tadic zo vlak voor de wedstrijd, die uiteindelijk met 0-10 werd gewonnen.

Een aantal dagen geleden maakte Dusan Tadic in Groningen hetzelfde mee, en nu op het Twentse land alweer. Dat mag volgens de teammanager wel een keer afgelopen zijn. Dusan Tadic geniet echter met volle teugen van de aandacht.

In Engeland zijn ze immers ook helemaal fan van Dusan Tadic. In zijn eerste seizoen voor Southampton heeft hij zich meteen al weten te ontpoppen tot publiekslieveling, wat in Enschede al langer het geval was. De 'Dusan Tadic song' is inmiddels overgenomen van FC Twente, en geeft nu ook extra sfeer aan de wedstrijden in de Premier League.

Toch kreeg Dusan Tadic uiteindelijk te maken met blessure's en vermoeidheid. Daar wil hij het volgende seizoen verbetering in zien, en oefenwedstrijden als deze zijn daar een goed middel voor. In Oldenzaal stond Dusan Tadic slechts twintig minuten op het veld, dus veel tijd om hem te bewonderen was er niet. Tegen een club als deze zet Ronald Koeman liever wat jongere spelers in. Wanneer Southampton het morgen opneemt tegen Feyenoord, dan beschikt hij liever over een topfitte Tadic.

[google] Ook na de wedstrijd ging alle aandacht weer naar de fans. Praten met de pers, die klaar stond, mocht niet. Eén van de regels van Ronald Koeman waar de spelers zich aan moeten houden. Al stond Dusan Tadic er best voor open, in de Premier League gaat het gewoon net even anders dan in De Eredivisie.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties