Nieuws

E-mails bevestigen: 'FootballLeaks manipuleerde stukken Doyen'

E-mails bevestigen: 'FootballLeaks manipuleerde stukken Doyen'

De Doyen contracten die eerder dit seizoen naar buiten kwamen, en voor Van der Laan aanleiding waren om per direct zijn bestuurders stokje neer te leggen, zijn gemanipuleerd. Dat blijft Doyen Sports Investment volhouden. In Brussel kwamen afgevaardigden van de investeerders zelf, de FIFA, de UEFA en de Premier League bijeen om te debatteren over dergelijke constructies in de voetbalwereld.

[google]Volgens Doyen zijn de uitgelekte stukken door FootballLeaks gemanipuleerd, waar FootballLeaks met een beschuldigende vinger naar de investeerders wijst. E-mails in het bezit van het ANP bevestigen het verhaal van Doyen. Het blijft dus een welles-nietes discussie. Mark Boetekees, directeur licentiezaken van de KNVB, was als toeschouwer aanwezig bij het debat.

De afgevaardigden van Doyen vroegen direct op de man af aan de KNVB of de straf voor FC Twente gebaseerd was op de uitgelekte bijlage. Daar werd niet op ingegaan. Boetekees: "Ik had geen behoefte om hen te spreken. We hebben nooit contact gehad", besluit Boetekees tegenover TC Tubantia.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties