Nieuws

Eerste bod Newcastle op De Jong afgewezen

Eerste bod Newcastle op De Jong afgewezen

Mike Ashley, clubeigenaar van Newcastle, wil tijdens de winterstop zijn club voorzien van een aantal kwaliteitsimpulsen. Luuk de Jong zou bovenaan zijn verlanglijstje staan. Verschillende Engelse media berichten hierover. Waar The Sun meldt dat de club uit de gelijknamige stad de 23-jarige spits graag wil huren met een optie tot koop, meldt Mirror dat The Magpies al een bod van ongeveer 12 miljoen Euro op De Jong hebben uitgebracht.

[google]Het bod van 12 miljoen zou door Borussia Mönchengladbach zijn afgewezen. De club uit Newcastle had vorig seizoen al een bod op De Jong willen uitbrengen, maar plaatsing voor de Champions League, wat het vereiste geld met zich mee zou brengen, kon Newcastle United niet afdwingen.

De interesse in de voormalig spits van Twente, van de kant van Newcastle, lijkt uiterst serieus. De manager van The Magpies herhaalde vorige week nog maar eens dat zodra een kwalitatief goede spits zich zou aandienen, Newcastle United erbovenop zou zitten: “We zullen ervoor zorgen dat we tot het uiterste gaan, met betrekking tot de transfermarkt.”

Stelling: Luuk de Jong zal bij Newcastle United gegarandeerd aan spelen toekomen.

[nederbet]

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties