Nieuws

"Eredivisie als springplank voor Europese top"

"Eredivisie als springplank voor Europese top"

Vlak voor het einde van de afgelopen transferperiode wist FC Twente Ryo Miyaichi voor één seizoen te strikken. Daarna dient de linker-aanvaller zich weer te melden bij zijn eigenlijke werkgever Arsenal. Tot op heden heeft hij de trainersstaf nog niet kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten en heeft daardoor nog geen vaste plek kunnen veroveren in de basis van de Tukkers.

In zijn periode bij Feijenoord was hij bij tijd en wijle een sensatie, maar mede door de nodige blessures is zijn zelfvertrouwen dermate aangetast dat de definitieve doorbraak tot nu toe is uitgebleven. Van trainer Alfred Schreuder krijgt hij echter regelmatig de kans om zijn zelfvertrouwen te vergroten door de speelminuten die hij krijgt. "Daar ben ik hem dankbaar voor, want zelf ben ik zeker nog niet tevreden over mijn spel", vertelt de Japanner in ELF Voetbal Magazine."Ik moet mentaal en fysiek weer in balans komen. Naar dat moment verlang ik," aldus de Japanner.

[google]Miaychi heeft het uitstekend naar zijn zin bij de club in Enschede en zegt dan ook dat hij wel langer bij deze club zou willen blijven. Vooral ook, omdat hij de laatste jaren regelmatig is verhuurd door Arsenal. Hij zegt dat hij bij Twente een oude bekende van Arsenal, Kyle Ebecilio tegenkwam en van Feijenoord kende hij Luc Castaignos en Kamohelo Mokotjo nog. "Alles bij elkaar voel ik me helemaal thuis hier", aldus de snelle buitenspeler.

"De eredivisie is een competitie die als springplank kan fungeren voor mij. Ik ben nog altijd maar 21 jaar en heb de Europese top echt niet uit mijn hoofd gezet. De route er naartoe zal alleen niet via Arsenal lopen", besluit hij.[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties