Nieuws

FC Twente druk met zoektocht: "Zijn daarover in gesprek"

FC Twente druk met zoektocht: "Zijn daarover in gesprek"

Met het vertrek van XXImo moet FC Twente druk op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. De club is al gestart met de zoektocht en het bestuur heeft er het volste vertrouwen in dat een nieuwe hoofdsponsor op korte termijn kan presenteren. De Enschedese club is in ieder geval druk in gesprek met potentiële sponsoren.

"Dat is natuurlijk ook de inzet als het gaat om de sponsoren", zo schrijft FC Twente in een verklaring op de website. "Ook daar wisselen teleurstelling en strijdvaardigheid elkaar af."

[google]Het is fijn te constateren dat stersponsoren als Grolsch en Menzis juist nu trouw blijven en dat daarnaast vanuit de businessclub diverse initiatieven ontstaan om de club in deze fase extra te steunen. Die betrokkenheid was ook heel duidelijk voelbaar bij de informele bijeenkomsten op donderdag 23 april. Het maakt ons extra strijdbaar.

FC Twente is niet bij de pakken neergaan zitten toen XXImo bekendmaakte om te stoppen als hoofdsponsor. "Met het aanstaande vertrek van XXImo heeft het zoeken van een nieuwe hoofdsponsor prioriteit. Momenteel zijn we daarover in gesprek met enkele aansprekende regionale partijen met internationale uitstraling en ambitie. Mooi dat juist deze bedrijven, met veel binding met de club en de regio, nu opstaan", besluit FC Twente.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties