Nieuws

"FC Twente heeft kans op recordoverwinning laten liggen"

"FC Twente heeft kans op recordoverwinning laten liggen"

FC Twente behaalde afgelopen zondag één van de meest eenvoudige overwinningen ooit. Dit had te maken met het eigen spel, maar zeker ook met het geklungel van de thuisploeg FC Dordrecht. AD sportjournalist Bomgaars noemde het tegenover TwenteSport 'geklungel' wat de thuisploeg liet zien.

"In de eerste helft leverde de thuisploeg een aaneenschakeling van sportbloopers aan. Hoe FC Dordrecht speelde was haast lachwekkend. Door het geklungel was er ook geen moment sprake van een wedstrijd. Vanaf de 1-0 was het eigenlijk al gespeeld. Voor de openingstreffer had Twente zelfs al twee grote kansen."

[google]"FC Twente was zoveel beter dan Dordrecht", vervolgt Bomgaars. "De ploeg speelde veel sneller en was voetballend vaardiger, terwijl de Tukkers niet eens heel goed speelden. Na rust werkte Twente een soort trainingspotje af. Ballen gingen naar links en naar rechts en de diepgang was verdwenen. Het kwam de amusementswaarde niet ten goede, maar het was wel logisch en voorspelbaar. Twente heeft wel een kans op een recordoverwinning laten liggen, want dat was zeker mogelijk", besluit Bomgaars.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties