Nieuws

FC Twente huurt jeugdinternational Zarko Grbovic

FC Twente huurt jeugdinternational Zarko Grbovic

FC Twente heeft zich tot het eind van het seizoen verzekerd van de diensten van Zarko Grbovic (foto, rechts). De 18-jarige aanvaller uit Montenegro komt op huurbasis over van Mogren Budva. De jeugdinterinternational zal aansluiten bij de selecties van Jong FC Twente en FC Twente onder 19. FC Twente heeft bij de huurovereenkomst een optie tot koop bedongen.

[google]Zarko Grbovic zelf is blij met zijn transfer naar FC Twente. “Ik ben heel blij met de overstap naar FC Twente. Ik zie dit als een grote stap in mijn loopbaan. Luka Djordjevic ken ik van mijn vorige club en de nationale jeugdelftallen en hij heeft mij al veel verteld over FC Twente. De komende maanden wil ik mij laten zien bij FC Twente”, zo vertelt hij op de website van FC Twente.

Ook Technisch Manager Cees Lok is tevreden met de transfer. “We zijn verheugd dat we Zarko Grbovic kunnen toevoegen aan onze selecties van FC Twente. Zarko is een jonge talentvolle speler, die aanvallend op meerdere posities inzetbaar is.”

De 18-jarige Grbovic vertrekt dit weekend naar Montenegro om al het papierwerk in orde te maken. Daarna is hij officieel speelgerechtigd voor FC Twente.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties