Nieuws

'FC Twente kan komst linksbuiten vergeten'

'FC Twente kan komst linksbuiten vergeten'

Adnane Tighadouini, die in de belangstelling stond van FC Twente, staat met één been in Spanje. Enkel het ontbreken van een bankgarantie staat de transfer van de vleugelspeler naar Malaga CF nog in de weg. Tot het zover is, traint hij nog mee bij NAC Breda, dat onlangs degradeerde naar de Jupiler League.

[google] FC Twente richtte haar pijlen op de 22-jarige aanvaller van de Brabanders, maar kan niet voldoen aan de financiële eisen van de club. Malaga legt een bedrag van circa 1.2 miljoen Euro neer voor de vleugelspeler, en hoopt hem snel te kunnen verwelkomen in Spanje. Een eventuele transfer naar Enschede kunnen de Tukkers daarom uit hun hoofd zetten.

NAC Breda maakt tevens de melding dat oud-FC Twente speler Ronnie Stam meetraint met de selectie. Stam is transfervrij, en wil graag zijn conditie op peil houden bij de Brabanders.

Update 10-07-2015: Adnane Tighadouini heeft voor vijf seizoenen getekend bij Malaga CF. De Spaanse club betaalt 1.2 miljoen euro voor de linksbuiten. Zijn contract bij de Brabanders liep nog tot medio 2017.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties