Nieuws

FC Twente kan zich revancheren tegen kwakkelend FC Utrecht

FC Twente kan zich revancheren tegen kwakkelend FC Utrecht

FC Utrecht was het dat FC Twente het afgelopen seizoen deed dompelen in rouw. In de finale van de play-offs versloeg het FC Twente dat daardoor voor het eerst sinds jaren geen Europees voetbal behaalde. Gelachen werd er nadat FC Utrecht gelijk in hun eerste voorronde werd uitgeschakeld door het nietige Luxemburgse FC Differdange 03. Een lach als die van een boer met kiespijn want "wij" hadden deze amateurs, met alle respect, gewoon opzij gezet. Dit weekend komt het kwakkelende FC Utrecht naar Enschede, tijd voor revanche.

Na de 1-4 uitzege bij Feyenoord zijn de verwachtingen hooggespannen. Het kwakkelende FC Utrecht lijkt dan ook de ideale tegenstander. Echter moeten de spelers waken voor onderschatting. Hier komt het gezegde "één zwaluw maakt nog geen zomer" goed van pas. Ondanks de 1-4 speelde Twente een groot deel met 11 tegen 10 en uiteindelijk ook met 11 tegen 9. Daarbij is het team nog jong en kan het met een gemiddelde leeftijd van net 22 jaar nog alle kanten op.

Blaise NKufo bezoekt FC Twente - FC Utrecht

FC UtrechtVoorafgaand aan de wedstrijd zal FC Twente aandacht besteden aan de tijdelijke terugkeer van all-time topscorer Blaise NKufo. De club verzoekt iedereen dan ook tijdig in het stadion te zijn want het wil de terugkomst van NKufo niet onopgemerkt voorbij laten gaan!

FC Twente zwaar favoriet tegen FC Utrecht

Volgens Nederbet is FC Twente zwaar favoriet voor de overwinning. Op moment van schrijven hanteert de website de volgende quoteringen per ingezette Euro. 1.46 bij winst FC Twente, 4.05 bij een gelijkspel en 6.70 bij winst voor FC Utrecht. Wil je ook een voorspelling wagen? Klik dan hier.

De wedstrijd tussen FC Twente en FC Utrecht wordt gespeeld aanstaande zondag en zal worden afgetrapt om 16:30 uur. Be there and support your local!

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.

Nederbet

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties