Nieuws

FC Twente laat Nhlakanipho Ntuli niet gaan

FC Twente laat Nhlakanipho Ntuli niet gaan

Nana Ntuli tekende recent een contract voor vijf seizoenen bij FC Twente en sloot vanaf toen aan bij Jong FC Twente. Ondertussen heeft de 18-jarige Zuid-Afrikaan al een goede indruk gemaakt op trainer Jan Zoutman. De 18-jarige middenvelder is zelfs opgeroepen voor Zuid-Afrika onder 20.

De jonge Zuid-Afrikanen spelen later deze maand een wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Kameroen, in die wedstrijd wordt gestreden om een plaats in het Afrikaanse onder 20 Jeugdkampioenschap. Maar FC Twente heeft besloten om de jonge middenvelder niet te laten gaan omdat de wedstrijd niet op de kalender van de FIFA staat, daardoor hoeft FC Twente de speler niet te laten gaan.

[google]"Nana Ntuli doet het echt geweldig bij ons en hij vestigt zich zeer goed", zo tekent Soccer Laduma op uit de mond van Jan Zoutman. "Het is niet mijn beslissing of hij speelt voor het nationale jeugdteam of niet, die beslissing wordt genomen door mensen die hoger staan dan mij. Maar het staat in het beleid van de club dat men de voorkeur heeft dat spelers bij ons blijven, tenzij het een officiële FIFA-speeldata is", aldus Zoutman.

Nana Ntuli maakte afgelopen vrijdag zijn debuut bij Jong FC Twente, de 18-jarige Zuid-Afrikaan kwam na 64 minuten in de ploeg voor de Ghanese middenvelder Mustapha Yahaya.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2014-2015

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 57 miljoen een elftal samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties