Nieuws

FC Twente stelt Loohuis aan als opvolger Konterman

FC Twente stelt Loohuis aan als opvolger Konterman

FC Twente heeft Niek Loohuis aangesteld als de nieuwe trainer van FC Twente onder 19. De 30-jarige oefenmeester komt over van PEC Zwolle waar hij verantwoordelijk is voor PEC Zwolle onder 16. In het verleden kwam Loohuis al uit voor de Tukkers, toen was hij de trainer van FC Twente onder 11. Loohuis is de opvolger van Bert Konterman die de club na dit seizoen zal verlaten. Loohuis is trots terug te mogen keren bij 'zijn' club, zo laat hij weten op de clubwebsite.

[google]“Ik ben er ontzettend trots op om bij FC Twente aan de slag te gaan. Twente is toch mijn club; ik kom hier uit de regio, heb als jeugdspeler bij FC Twente gevoetbald en ben ook al een jaar trainer geweest in de Voetbalacademie. Ondanks dat ik het goed naar mijn zin heb bij PEC Zwolle, is dit een uitdaging die ik met beide handen wil aangrijpen. Ik hoop er een mooie bijdrage aan te kunnen leveren om met elkaar de opleiding weer daar te brengen waar het hoort. Maar nu eerst het seizoen in Zwolle goed afsluiten.”

Hoofd jeugdopleidingen Michel Jansen is ook content met de terugkeer van Loohuis. “Niek is een ambitieuze en leergierige trainer, die de Voetbalacademie kent en ervaring heeft in het betaald voetbal. Hij houdt van aanvallend voetbal en verlangt van zijn spelers altijd 100% inzet. We zijn blij dat hij komend seizoen de onder 19 onder zijn hoede krijgt.”
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties