Nieuws

'FC Twente voert ook gesprekken met voetbalbonden Noorwegen en Curaçao'

'FC Twente voert ook gesprekken met voetbalbonden Noorwegen en Curaçao'

FC Twente heeft de komende weken een lastig programma met twee toppers die op de rol staan. Vrijdagavond gaat het op bezoek bij FC Den Bosch en volgende week zondag komt voormalig koploper Go Ahead Eagles op bezoek in De Grolsch Veste. Mogelijk moet trainer Marino Pusic het thuis tegen de Deventenaren doen zonder Matthew Smith, Rafik Zekhnini en Michaël Maria.

Smith is opgeroepen door bondscoach Ryan Giggs voor de wedstrijden van Wales tegen Denemarken en Albanië, Zekhnini is uitgenodigd voor een trainingskamp met Jong Noorwegen en Maria is opgeroepen voor de nationale selectie van Curaçao.

[google]

Als het aan FC Twente ligt dan zullen alle drie de spelers mee kunnen doen in de topper tegen Go Ahead Eagles. Volgens De Twentsche Courant Tubantia is de club in gesprek met vertegenwoordigers van Wales, Noorwegen en Curaçao om het drietal vrij te pleiten van hun interlandverplichtingen.

Eerder al liet Smith weten dolgraag terug te willen keren tijdens de interlandperiode om zo voor FC Twente uit te komen. De 18-jarige Welshman was tweemaal eerder afwezig en toevallig of niet, beide keren verloren de Tukkers (1-2 nederlaag tegen TOP Oss, 0-1 nederlaag tegen MVV). Het duel tegen Go Ahead Eagles is op zondag 18 november om 14.30 uur en kaarten voor het bijna uitverkochte duel zijn via deze link te bestellen.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties