Nieuws

'FC Twente wil stunten met Gunner Bendtner'

'FC Twente wil stunten met Gunner Bendtner'

Volgens de Daily Mail is FC Twente geïnteresseerd in Nicklas Bendtner. De Deense spits staat onder contract bij Arsenal maar hoeft hier niet te rekenen op speeltijd. Alleen is FC Twente niet. Naast de Tukker zijn ook Hamburger SV en Malaga serieus geïnteresseerd in de Deens International wiens contract volgend jaar afloopt.

De 25-jarige Bendtner kwam in 2004 over van het Deense KB naar Arsenal. In 2005 maakte hij zijn debuut in het eerste maar werd het seizoen erop verhuurd aan Birmingham City.

Tussen 2007 en 2009 speelde Bendtner 58 wedstrijden voor Arsenal maar hij kreeg elk jaar steeds minder speeltijd. In het seizoen 2011-2012 werd hij dan ook verhuurd aan Sunderland en het afgelopen jaar verrassend aan de huidige Italiaanse kampioen Juventus. Hij kwam in Italië tot slechts 9 duels.

Bendtner is Deens international. Hij maakte op 16 augustus 2006 zijn debuut tegen Polen en scoorde gelijk. Ondertussen speelde hij 55 interlands waarin hij 22 keer tot scoren kwam.

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.

Nederbet

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties