Nieuws

Officieel: Fred Rutten voor één seizoen naar Feyenoord

Officieel: Fred Rutten voor één seizoen naar Feyenoord

Sneller dan verwacht is zojuist bevestigd dat voormalig FC Twente trainer Fred Rutten per 1 juli 2014 aan de slag gaat als hoofdtrainer van Feyenoord. Dit nieuws wordt door de club uit Rotterdam bevestigd op haar website. Rutten kijkt uit naar zijn nieuwe baan, maar trekt zich tot 1 juli terug om Koeman zijn werk in alle rust af te kunnen laten maken.

"De club heeft het de afgelopen jaren onder Ronald Koeman natuurlijk fantastisch gedaan. Er is, na magere jaren, in Rotterdam echt weer wat neergezet, zowel in financieel als in sportief opzicht. Aan alles voel en merk je de breed levende ambitie om door te gaan op de succesvol ingeslagen weg. Daar wil en denk ik mijn steentje aan bij te kunnen dragen", zo zegt Rutten op de officiële site van Feyenoord.

"De komende weken zijn voor Feyenoord nog te belangrijk om het steeds over mij te hebben. Ik wil Ronald Koeman en de selectie op geen enkele manier voor de voeten lopen of de aandacht afleiden. Om die reden blijf ik dus voorlopig nog in de luwte."

[google]Rutten heeft naar eigen zeggen bijzondere herinneringen aan Feyenoord. "Als coach van de tegenpartij ben ik natuurlijk al vaak in De Kuip geweest. Elke keer dat je arriveerde bekroop je dan weer dat bijzondere gevoel niet alleen van de selectie van Feyenoord te moeten winnen maar ook van De Kuip met haar unieke sfeer en van het hondstrouwe Legioen. Toen al dacht ik regelmatig wat moet het toch geweldig zijn om voor deze club te mogen werken. Straks is het dus zo ver en daar kijk ik echt naar uit", besluit de oefenmeester.

Fred Rutten was bij FC Twente als speler en als trainer actief. In 2001 won hij met FC Twente de KNVB beker.

Stelling: Fred Rutten is absoluut ongeschikt als hoofdtrainer van slangenkuil Feyenoord.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties