Nieuws

"Fulham volgt Chadli nog steeds"

"Fulham volgt Chadli nog steeds"

Afgelopen zomer ketste de transfer van Nacer Chadli naar Fulham nog af, vanwege de hardnekkige knieblessure die de jonge Belgische aanvaller had. Op de laatste dag van de transferperiode besloot Fulham toen om Bryan Ruiz te kopen.

Volgens Engelse media zijn de Londenaren Chadli nog niet vergeten. Fulham draait een stroef seizoen, staat zeventiende in de Premier League, en kunnen derhalve wel aanvallende versterking gebruiken. Daarbij opgeteld dat Moussa Dembélé in de belangstelling van Tottenham Hotspur staat, zouden de Cottagers in januari wel eens een nieuwe poging kunnen wagen om Nacer Chadli over te nemen.

Dembele zelf reageert met het bericht dat Tottenham een stap hogerop is hetgeen hij altijd heeft geambieerd. Verder geeft hij aan gevleid te zijn door de interesse maar gewoon nog steeds bij Fulham onder contract staat waar hij het goed naar zijn zin heeft.

Mocht het zover komen dan zal Twente naar verwachting minimaal tien miljoen euro voor Chadli vragen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties