Nieuws

"Geen sfeerverhogende bijdrage meer leveren aan activiteiten van de club"

"Geen sfeerverhogende bijdrage meer leveren aan activiteiten van de club"

Afgelopen maandag werd bekend dat FC Twente met Alfred Schreuder als trainer het nieuwe seizoen ingaat, dit heeft heel veel stof doen opwaaien bij de supporters. Nadat eerder deze morgen De Vriendenkring al met een statement kwam, is het nu Vak P dat via Facebook met een duidelijk statement komt over het aanblijven van de Barnevelder als trainer van FC Twente.

"Supporters, ook wij hebben via de media kennis moeten nemen dat FC Twente doorgaat met Schreuder als hoofdtrainer, dat wij het als suppportersvereniging hier niet mee eens zijn zal voor niemand een verrassing zijn."

Supportersvereniging Vak P is het duidelijk niet eens met de beslissing van FC Twente. "Wij kunnen ons niet vinden in de opgevoerde redenatie die het doorgaan met deze trainer moet rechtvaardigen", vervolgen ze.

[google]"We kunnen hier weer een heel relaas gaan typen met wat er allemaal niet goed is in onze ogen, maar wij denken dat dit wel duidelijk is. Aangezien wij de club niet nog meer willen schaden is ons antwoord op deze beslissing dat wij de club vooral rust willen aanbieden."

Vak P geeft aan dat ze voelen dat ze niet serieus genomen worden. "Wij zijn niet overtuigd dat Schreuder het tij gaat keren, schijnbaar doet de mening van de supporters er niet toe en worden de supportersverenigingen niet serieus genomen."

"Wij hebben daarom besloten om geen sfeerverhogende bijdrage meer te leveren aan activiteiten van de club en zullen onze overleggen met FC Twente bevriezen", besluit de supportersvereniging op Facebook.

Stelling: Ik heb begrip voor de beslissing van Vak P.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties