Nieuws

'Gepasseerde Ebecilio kan naar de Bundesliga'

'Gepasseerde Ebecilio kan naar de Bundesliga'

Kyle Ebecilio wordt gevolgd door de Duitse clubs FSV Mainz en Hoffenheim. De eerst genoemde club zou de middenvelder al komende dagen willen vastleggen, meldt het AD op haar website.

[google]Ebecelio kwam anderhalf jaar geleden transfervrij over van Arsenal. Bijna anderhalf jaar was Ebecilio een vaste waarde in het elftal van de trainers Alfred Schreuder en Michel Jansen. Vlak voor de winterstop kwam daar verandering in toen Ebecilio voor de bekerwedstrijd tegen De Graafschap werd gepasseerd. De middenvelder reageerde daar dusdanig onprofessioneel op dat Schreuder besloot hem uit de selectie te zetten.

Inmiddels is de speler weer in genade aangenomen, maar het is duidelijk dat hij in de pikorde is gedaald. In de eerste wedstrijden na de winterstop kreeg Orlando Engelaar de voorkeur en afgelopen dinsdag stond Renato Tapia in de basis. Engelaar mocht nog even invallen, maar op Ebecilio werd geen beroep gedaan. De speler, die ook uitkomt voor Jong Oranje, heeft nog een contract tot medio 2017 bij de Tukkers.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties