Nieuws

Gerard Nijkamp fantaseert over bestuursfunctie FC Twente

Gerard Nijkamp fantaseert over bestuursfunctie FC Twente

Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle heeft een ijzersterke status opgebouwd in Zwolle. Veel is aan deze man te danken. Toch heeft Nijkamp de ambitie om het misschien ooit hogerop te gaan zoeken. Daar hoeft hij niet lang over na te denken. "Misschien zoeken ze bij Twente nog een technisch directeur?" grapt Gerard Nijkamp.

[google] Vanaf 1 februari zal Gerard Van den Belt de taak als algemeen directeur van FC Twente op zich nemen. Van den Belt en Nijkamp kennen elkaar uit het verleden. Waarschijnlijk zal hij daarom voor een baan bij FC Twente nog even geduld moeten hebben. "Op termijn wil ik mezelf nog weleens testen. Een grotere club, een ander land. Ik ben hartstikke ambitieus" vertelt Nijkamp enthousiast tegenover Voetbal International.

PEC Zwolle staat 1 plaats hoger op de ranglijst dan FC Twente, met 1 punt meer. Toch blijft Nijkamp met beide benen op de grond. "We leven boven onze stand". En dan doel ik niet alleen op onze begroting, maar bijvoorbeeld ook op de organisatie. Bij clubs als FC Twente, Ajax en PSV zitten meer dan honderd man op kantoor, bij ons kom je tot 25. Dan tel ik de stagiaires erbij", aldus Gerard Nijkamp.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties