Nieuws

"Goede voetbal van Zwolle mede te danken aan Hake"

"Goede voetbal van Zwolle mede te danken aan Hake"

René Hake is voor veel mensen een onbekende. Tussen 2005 en 2010 was hij trainer van de A1 en de beloften van FC Twente. Tussen 2010 en 2012 was Hake hoofdtrainer van FC Emmen, om vervolgens weer als assistent aan de slag te gaan bij PEC Zwolle. Veel mensen die met hem gewerkt hebben roemen hem om zijn voetbalkennis, zo ook oud-prof Arne Slot.

[google]Slot vindt zelfs dat hij met Hake het best over voetbalinhoudelijke zaken kon praten. "En ik heb best wat goede coaches gehad", zegt de oud-aanvoerder van PEC Zwolle vandaag tegen Bart Vlietstra in De Volkskrant. Hake kreeg in Zwolle ook de ruimte van hoofdtrainer Ron Jans om zijn eigen inbreng toe te voegen. "Zwolle is een van de best voetballende ploegen van de afgelopen jaren en dat is mede aan René te danken", vindt Slot.

Vanavond staat René Hake voor het eerst zelf aan het roer bij een Eredivisie-club. FC Twente - Ajax wordt zijn vuurdoop. De wedstrijd begint om 19.45 uur.

banner-tukker-life-floor

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties