Nieuws

Gudelj: "Waren niet in staat een goed resultaat neer te zetten"

Gudelj: "Waren niet in staat een goed resultaat neer te zetten"

Door de 0-2 nederlaag in eigen huis tegen FC Twente, moet NAC Breda nog steeds vrezen voor play-offs om promotie/degradatie. De ploeg van Nebojsa Gudelj staat namelijk slechts 4 punten boven de 16de plaats en moet dus nog oppassen dat RKC Waalwijk ze in de komende niet passeert. De thuisploeg kon thuis geen potten breken tegen FC Twente, de Tukkers wonnen de wedstrijd daardoor vrij simpel.

[google]Vooraf sprak de Serviër dat het de bedoeling was om fel te spelen en FC Twente onder druk te zetten, maar daar was geen moment echt sprake van. “We waren vandaag niet in staat een goed resultaat neer te zetten", zo vertelt Gudelj op de website van FC Twente. We wilden een goed resultaat halen door middel van hard werken en met een goede instelling spelen."

Gudelj niet tevreden

De trainer van NAC Breda vond dat zijn ploeg te slordig was en is dan ook niet tevreden over de wedstrijd. "We gaven de tegengoals alleen te gemakkelijk weg. Die vielen weer uit standaardsituaties. We waren te slordig in de opbouw en omschakeling en slaagden er niet in voorin de bal vast te houden. Elke tweede bal was voor FC Twente. We zijn niet tevreden over vandaag”, zo besluit de 45-jarige Gudelj.

Foto: deparelvanhetzuiden.nl

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties