Nieuws

Guidetti alsnog verhuurd na dispensatie FIFA

Guidetti alsnog verhuurd na dispensatie FIFA

Dinsdag leek de transfer van John Guidetti naar het Schotse Celtic in het water te zijn gevallen. Maar drie dagen na het sluiten van de transfermarkt heeft de 22-jarige spits alsnog zijn zin gekregen van de FIFA. De FIFA heeft namelijk besloten om de Zweed dispensatie te verlenen.

[google]Celtic en Manchester City bereikten vlak voor het verstrijken van de transferdeadline van maandagavond 00.00 uur een akkoord, maar bij het indienen van het benodigde papierwerk ging er iets mis. Waardoor de Schotse bond de papieren niet in juiste orde had ontvangen. Later die dinsdag had de Schotse bond de papieren wel in juiste orde orde ontvangen en heeft het de beslissing aan de FIFA gelaten of de deal doorgang kon vinden. De FIFA heeft daarop besloten om de deal wél door te laten gaan.

Geen definitieve transfer Guidetti

Doordat het slecht een huurperiode betreft en geen verkoop, ontvangt FC Twente geen geld van Manchester City. In 2011 zijn FC Twente en Manchester City overeen gekomen dat FC Twente recht heeft op een deel van de transfersom, omdat Guidetti een voorcontract had getekend met FC Twente. De Zweedse spits besloot om deze te ontbinden, waardoor FC Twente en City tot een akkoord zijn gekomen met betrekking tot de afwikkeling.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2014-2015

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 57 miljoen een elftal samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties