Nieuws

Guidetti snapt Fer en Wijnaldum niet

Guidetti snapt Fer en Wijnaldum niet

Verschrikt keek Georginio Wijnaldum zondag halverwege het duel tussen Feyenoord en PSV opzij toen John Guidetti pratend naast hem opdook. De PSV'er was net vijfenveertig minuten lang intens uitgefloten door de fanatieke aanhang van Feyenoord, omdat hij afgelopen zomer de Rotterdamse Kuip inruilde voor Eindhoven.

'Ik zei tegen Georginio 'waarom ben je hier in godsnaam vertrokken? Je had nog lekker hier, achter mij, bij Feyenoord kunnen spelen', lacht Guidetti in het AD.

'Wijnaldum was al weg toen ik naar Feyenoord kwam. Maar voor de wedstrijd kwam hij naar mij toe en gaf mij een hand. Dat vond ik van veel respect getuigen. Wijnaldum is een geweldige speler die het niveau van Manchester City, Chelsea of Real Madrid zal halen. Ik vroeg hem ook nog 'of hij Feyenoord miste'. Hij knikte, maar zei dat hij het ook goed naar zijn zin had in Eindhoven.'

Ook met Leroy Fer, die begin september naar FC Twente vertrok op het moment dat Guidetti naar de Kuip kwam, heeft hij een klik. 'Ik beschouw hem zelfs als een vriend', lacht Guidetti. 'We wisselen veel muziek uit en pingen vaak met onze mobiele telefoon. Hij houdt net als ik van Afrikaanse muziek en we verzinnen samen teksten.

'Ik sprak Leroy voor het eerst na Jong Zweden - Jong Oranje, afgelopen zomer. Later lunchten wij samen, toen hij spullen kwam ophalen in de Kuip. Leroy is een prima gozer, ik kijk er naar uit om volgende week in de Kuip tegen hem te spelen.'

Actie!! Registreer je op FC Twente Forum en maak kans op 2 kaartjes voor de bekerwedstrijd FC Twente - PSV op 22 december a.s.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties